Název | Množství a jednotka |
---|---|
máslo | 1 plátek sla |
dětská krupice | 2 lžíce |
vejce | 1 ks |
masox | 1/4 kostičky |
sůl | dle potřeb |
pažitka nebo petrželka | dle chuti |
vlažná voda | 1 cca litr |
Postup: Tvaroh utřeme s máslem a sardelovou pastou, přidáme nastrouhanou cibuli,... zobrazit recept
Postup: Natvrdo uvařená vejce nakrájíme na kostičky a dáme do mísy. Přidáme sterilovaný... zobrazit recept
Postup: Kuřecí játra očistíme a nakrájíme na menší kousky, žampióny oloupeme a... zobrazit recept
Postup: Česnek oloupeme a společně s chilli papričkami rozmixujeme na pastu. Pokud máme... zobrazit recept
Postup: Jehněčí plec omyjeme, osušíme a pečlivě odblaníme. Maso na několika místech... zobrazit recept
Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35 lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI.... zobrazit článek